• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kroon Oil – motorolie

Kroon motorolie voor personenwagens.Kroon motorolie voor personenwagens.

Kortingscode: (Vervallen!)
(5% korting op motorolie voor personenwagens. Geldigheid: 0 t/m 0 oktober 2018)

Kroon Oil – één van de meest bekende Nederlandse oliemerken. Al meer dan 100 jaar is Kroon Oil een succesvol producent van hoogwaardige smeermiddelen voor diverse toepassingen. Zowel voor op de weg, in de fabriek, op het land en ter zee. De Kroon verpakkingen zijn al van verre te herkennen aan de zwarte basis en spraakmakende ontwerpen.  

Of het nu gaat om motorolie voor truck, auto of motor, of om versnellingsbakolie, remvloeistof en vetten, Kroon Oil biedt voor iedere toepassing wat wils in verschillende verpakkingseenheden. Op olievoordeel.nl vindt u een groot deel van dit assortiment terug. Bent u specifiek op zoek naar grotere verpakkingen, zoals vaten, drums of IBC’s? Dan verwijzen wij u graag door naar www.olievoordeelshop.nl.

Speciaal voor personenwagens heeft Kroon een aantal series in het assortiment, ieder met eigen specifieke eigenschappen, o.a. Helar, Duranza en Torsynth: hoogwaardige synthetische motoroliën. Maar ook Kroon motorolie gebaseerd op mineralen (HDX en BI-TURBO) vindt u terug in ons assortiment. Voor de kleinere motoren, bijvoorbeeld van uw motorfiets of scooter, biedt Kroon zowel 2-takt (Expulsa) als 4-takt motorolie.

Voor oldtimers en klassiekers heeft Kroon Oil een speciale lijn in het leven geroepen, die zowel qua toepassing als uiterlijk past bij een auto uit de vorige eeuw: Kroon Classics. Verpakt per literblik en speciaal geschikt en bestemd voor oudere motoren waarvoor bijvoorbeeld een monograde olie wordt aanbevolen.

Op zoek naar het juiste product voor uw machine of agrarisch werktuig? Kijk dan ook eens naar Kroon Perlus, kwalitatieve hydrauliekolie, gunstig geprijsd en zoals altijd fraai verpakt.

Klik - hier - om naar de Kroon motorolie voor personenwagens te gaan.