• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

77 Lubricants - motorolie

77 Lubricants is een van de grootste onafhankelijke smeeroliemerken in Nederland. 77 Lubricants produceert een brede selectie van smeermiddelen van hoge kwaliteit, te gebruiken voor vele toepassingen. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd door specialisten, gebruikmakend van een grote variëteit aan basisoliën en additieven, zodat deze voldoen aan de nieuwste standaarden van de Original Equipment Manufacturers en International Standardization Committees. Alle 77 Lubricants producten worden geproduceerd in een van Nederlands grootste en meest geavanceerde blending plants.

Het assortiment loopt uiteen van motorolie voor personenwagens, trucks en motorfietsen, tot hydrauliekolie, koelvloeistof en diverse producten voor industriële toepassingen. Ook leveren zij remvloeistoffen, vetten en versnellingsbakolie van bovengemiddelde kwaliteit.

Zeer voordelig geprijsd en van uitstekende kwaliteit zijn de hydraulische oliën van 77. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en kennen verschillende kenmerken en viscositeiten. De HV varianten zijn kennen een hoge viscositeitsindex. De hydrauliekolie HVZF kenmerkt zich door een hoge viscositeit én is vrij van zink. Op olievoordeel.nl is de meest verkochte hydraulische olie van 77 de HM 46.

Ook erg populair is de motorolie voor kleine motoren, zoals van motorfietsen en (sneeuw)scooters. Ook hiervoor biedt 77 specifieke producten, zowel voor tweetakt- als viertaktmotoren, volsynthetisch of half-synthetisch.